Wesley Sneijder maakt grote keuze: ‘Ik leef per dag’

WhatsApp Image 2024 06 13 at 122220jpg

Er wacht Wesley Sneijder een uitdagende tijd nu zijn vader ernstig ziek is en hij voor een emotionele periode staat.

Als een teken van liefde heeft Wesley besloten om bij zijn vader in te trekken en zo waardevolle tijd met hem door te brengen.

Na het verlies van zijn moeder Sylvia vorig jaar, beleeft Wesley opnieuw een moeilijke tijd nu zijn vader Barry ernstig ziek is door kanker.

Met het verlies van zijn moeder nog vers in het geheugen, probeert Wesley ieder moment met zijn vader te koesteren.

“Het is een kwestie van dag tot dag bekijken en zolang hij zich goed voelt, probeer ik van elk moment te genieten,” deelt Wesley met Weekblad Weekend.

Uit liefde en toewijding heeft Wesley alles opgegeven om zijn vader te ondersteunen. Dit getuigt van diepe verbondenheid.

Wesley deelt: “Ik heb alles achtergelaten en ben naar hem toe verhuisd. Ik hoop daar nog twintig jaar te blijven, maar de toekomst zal het leren.”

Door Wesley te ondersteunen met onze waardering en steunbetuigingen in de opmerkingen, laten we zien dat we zijn moedige beslissing respecteren.

1. Wat ontzettend verdrietig. Wij wensen hem veel sterkte.
2. Wat mooi dat hij dit doet maar wat verdrietig
3. Wat moet dit een emotionele en moeilijke periode zijn.
4. Wesley grijp alle kansen die hij krijgt.
5. Wensen hen veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven