Yolanthe deelt opvallende foto met tekst: Nieuws over relatie met een leuke vrouw?

WhatsApp Image 2024 05 27 at 210052 4jpg

Recentelijk is Yolanthe Cabau vaak gezien in het gezelschap van een vrouw met wie ze mogelijk een romantische relatie heeft. Diverse media melden dit op basis van bronnen.


Yolanthe Cabau, bekend van haar eerdere relaties met Wesley Sneijder en Jan Smit, lijkt nu een nieuwe fase in te gaan. Na het beëindigen van haar relatie met Sneijder vanwege zijn herhaaldelijke ontrouw, was ze korte tijd samen met een jonger mannelijk model uit Rotterdam, maar lijkt ze nu interesse te tonen in relaties met vrouwen.


Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst samen met haar vermoedelijke nieuwe partner, Molly Hatchcock. In een eerder interview met Grazia heeft Cabau al aangegeven ervaring te hebben met romantische relaties met vrouwen:


“Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol.”Er lijkt opnieuw een positieve ontwikkeling te zijn in de relatie van Cabau. Al geruime tijd worden ze samen gezien en nu lijkt het erop dat ze een officiële relatie hebben.


Cabau schreef onder de foto de zin “Alles of niets,” wat de intentie kan weergeven dat ze zich volledig wil inzetten voor deze relatie.


De exacte betekenis van deze woorden blijft vooralsnog giswerk, maar het is duidelijk dat Cabau tevreden is met de nieuwe richting die haar leven heeft genomen.


1. Toch wel een heel leuk koppel nietwaar?!
2. Niet 1 maar 2 bloedmooie vrouwen
3. Bijzondere tekst…
4. De foto met tekst zegt genoeg
5. Twee hele mooie vrouwen

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven