Zoon van Martijn Krabbé geeft nieuws over zijn vader: ‘Dit wil hij dat de mensen weten’

WhatsApp Image 2024 07 10 at 100115jpeg

Er is in maart bekend gemaakt dat Martijn Krabbé ziek is. Onlangs heeft zijn zoon Bickel een update gegeven over de situatie aan Shownieuws.

Volgens Bickel gaat het redelijk met zijn vader. “Hij houdt zijn medische toestand liever privé, dus respecteer ik dat.”

Martijn Krabbe ernstig ziek: ‘Voor mijn gezin is dit het moeilijkst’

“Alles wat hij wil delen, staat op zijn Instagram-post. We ondersteunen elkaar en praten regelmatig. Over het algemeen gaat het goed.”

“Het is hartverwarmend om te zien hoeveel steun en bezorgdheid er is. Er zijn prachtige reacties geweest”, aldus Bickel.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“Via zijn Instagram-account liet Martijn onlangs weten: ‘De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit’.”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“Hij voegde eraan toe: ‘Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is.'”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“In zijn woorden: ‘Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.'”

1. Zijn zoon komt met een langverwachte update:
2. Bickel Krabbe laat weten hoe het met zijn vader gaat:
3. Zoon Martijn geeft langverwachte update over zijn vader.
4. Hij is dankbaar dat zijn vader zoveel steun krijgt.
5. Bickel geeft een update over de gezondheid van zijn vader.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven