Triest nieuws voor de zoon van Frans en Mariska Bauer: ‘Het is zoals het is’

jr 2 1024x576jpg

De avonturen van de familie Bauer zijn al twintig jaar lang een succes bij een trouwe groep kijkers. De realityserie was razend populair en ook de nieuwe serie doet het goed.

Niet alleen papa Frans en mama Mariska zijn geliefd, maar ook hun charmante zonen weten de aandacht te trekken.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

Met name Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke fans, vooral onder de jongere kijkers. Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendin, die regelmatig in de serie te zien zijn.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

In de eerste afleveringen was de vriendin van Fransje Jr. niet te zien omdat hun relatie tijdelijk verbroken was. Dit werd positief ontvangen door de jonge vrouwelijke kijkers die Fransje erg aantrekkelijk vinden.

In een recente aflevering werd onthuld dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw is overgeslagen, en zij verscheen opnieuw in de show.

Na een tijd van geluk in de liefde, zijn er weer nieuwe ontwikkelingen in het liefdesleven van Fransje. Hij en Emy zijn nu uit elkaar.

Ondanks dit feit, maakt het Fransje niet uit dat zijn ex te zien is in de serie: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”

Er lijkt echter geen indicatie te zijn dat Fransje lang alleen zal zijn. Hij heeft ook veel fans op Instagram.

Hij deelt regelmatig video’s waarin hij zijn outfit van de dag laat zien: “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”


“Het idee ontstond om een reeks kledingfilmpjes te maken, zonder verwachtingen over de reacties. De onverwacht snelle populariteit van de eerste video verraste me. Blijkbaar sprak het mensen aan.”


1. Een glimp van hoop werd al snel verstoord, tot spijt…
2. Het tij keerde snel voor Frans junior, helaas…
3. Gelukkig kan jeugd veerkrachtig zijn; hij zal dit overwinnen.
4. Op het eerste gezicht een succesverhaal, maar tragisch genoeg…
5. Een nieuwe poging resulteerde helaas niet in succes voor hem…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven