Zoon van Wendy van Dijk krijgt media op zijn dak: Niemand neemt hem nog serieus

wenjpg

Er is veel kritiek op de muzikale activiteiten van Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé.

Sem, die net als zijn vader muziek maakt, vindt het lastig om de waardering van het publiek te krijgen.

Zijn recente rapnummer waarin hij zijn ervaringen als kind van bekende ouders uit, heeft niet het gewenste effect gehad; het heeft geleid tot minder serieus genomen worden in plaats van begrip.

Hoewel Sem doorgaat met muziek maken ondanks de kritiek, heeft zijn nieuwe nummer ‘Waar ben je?’ opnieuw geen warme ontvangst gekregen.

Luisteraars bekritiseren zijn rijm als onvolwassen en vragen zich af waarom Sem een ‘buitenlands accent’ gebruikt in zijn muziek.

Zelfs de media, waaronder Mediacourant, Shownieuws en RTL Boulevard, hebben bedenkingen geuit over het recente werk van Sem, hoewel Shownieuws enkele positieve reacties probeert te benadrukken.

Ondanks de gemengde kritiek en de uitdagingen van opgroeien in de spotlight, blijft de jonge muzikant vastbesloten zijn eigen muzikale weg te volgen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven