Jong meisje veroorzaakt onrust met online bericht: ‘Ik dacht dat hij je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Nicole Downs heeft een relatie met Michael, die 33 jaar ouder is dan zij. Na het delen van nieuws over hun relatie op TikTok, kreeg ze veel reacties.

Een jonge vrouw werd verliefd op een man die 33 jaar ouder is dan zij en zegt dat ze zich een leven zonder haar partner ‘niet kan voorstellen’, ondanks het leeftijdsverschil.

Toen Nicole Downs, 22, haar partner Michael ontmoette, was zij 18 en hij 51. Nu zijn ze ongeveer drie jaar samen en hebben ze hun relatie openbaar gemaakt.

In eerste instantie wilde Nicole niemand over de relatie vertellen, maar nu heeft ze hun romance aangekondigd op TikTok.

Ze deden alsof ze een slot en een sleutel weggooiden en werden al snel overspoeld met opmerkingen, waarbij velen dachten dat ze verwanten waren.


Nicole deelde in een TikTok-video: “We zijn gelukkig samen ondanks het leeftijdsverschil van 33 jaar.”


“Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen als we elkaar nooit zouden ontmoeten. We zijn in 2018 begonnen met daten.”


Daarna gaf ze aan dat ze al drie en een half jaar samenwonen en elkaar zien als “beste vrienden.” We hebben één kat, Grizzy, en zijn nu gelukkiger en hechter dan ooit.


De video van Nicole werd meer dan 700.000 keer bekeken en ontving veel reacties. Veel mensen dachten dat Michael haar vader was, of zelfs haar opa.


Iemand schreef: “Ik dacht

I dacht dat het je vader was voordat ik naar het onderschrift keek. Een ander zei: Ik dacht echt dat dat je opa was.

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Sommigen gaan wel heel erg ver met hun opmerkingen na deze video!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven